A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Дубенської міської ради

Інструктивно-методична онлайн-нарада з питань оцінювання та ведення журналу для вчителів 3-х класів

Дата: 07.12.2020 14:55
Кількість переглядів: 183

03 грудня 2020 року консультантом Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради Дроздач Л.А. було проведено інструктивно-методичну онлайн-нараду з питань оцінювання та ведення журналу для вчителів 3-х класів. В заході взяли участь 36 педагогів міста Дубна, Смизької та Тараканівської ОТГ.

Власний досвід роботи з питання формувального оцінювання презентувала Давидюк В.В., вчитель-методист Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Вона також поділилася новими методиками самооцінювання, взаємооцінювання, співпраці з батьками, про які дізналася під час онлайн-тренінгів з фінськими партнерами.

Консультант Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради Дроздач Людмила Андріївна та вчитель Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Мельник Ярина Вікторівна провели детальний аналіз вимог до оцінювання та фіксації результатів навчальних досягнень учнів 3-х класів у 2020/2021 навчальному році. Також були обговорені важливі питання щодо завершення І семестру, оформлення журналів, надані корисні поради щодо перевірки діагностичних робіт, узагальнення результатів, зворотного зв’язку з учнями та батьками.

Щира подяка учасникам за активність у роботі та позитивний настрій.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень