A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Дубенської міської ради

Онлайн-нарада із заступниками керівників ЗЗСО міста Дубна, Смизької, Тараканівської, Мирогощанської та Вербської ОТГ

Дата: 24.12.2020 10:45
Кількість переглядів: 187

Онлайн-нарада із заступниками керівників ЗЗСО міста Дубна, Смизької, Тараканівської, Мирогощанської та Вербської ОТГ

23 грудня 2020 року комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради було проведено онлайн-нараду з заступниками директорів закладів загальної середньої освіти міста Дубна, Смизької, Тараканівської, Мирогощанської та Вербської ОТГ.

Консультант з інформаційних технологій Лішанов І.О. розповів про створення та функціонування сайту Центру професійного розвитку педагогічних працівників, зокрема, ознайомив учасників наради із інформацією розміщеною у розділах меню та про поширення актуальної інформації через соціальну мережу Фейсбук.

Про місію, пріоритетні завдання, що стоять перед працівниками Центру, етапи їх реалізації розповіла консультант з початкової освіти Дроздач Л.А. Саме такі Центри можуть стати ще однією можливістю для професійного та особистісного розвитку педагогів. Також були узагальнені результати діагностичного онлайн-опитування працівників ЗЗСО, які допоможуть координувати роботу педагогічних спільнот, враховуючи запити педагогічних працівників.

Консультантом Собчук О.Ю. окреслено шляхи співпраці вчителів суспільствознавчого, мистецького напрямків та мовно-літературної галузі. А також презентовано запуск проєктів для самоосвіти педагогів: для вчителів української мови та літератури – «Якісна педагогіка в дії»; для вчителів зарубіжної літератури – серія вебінарів авторського практикуму; для вчителів історії та права – практичний інтенсив; для вчителів образотворчого мистецтва – Workshop (робоча майстерня).

Практичний психолог центру Маркович Галина Михайлівна ознайомила з напрямками та формами роботи, через які буде здійснюватися психологічний супровід освітнього процесу. Педагоги закладів освіти будуть мати можливість отримати психологічну підтримку через психологічну просвіту, індивідуальне консультування, тематичні тренінги і психологічні студії. Також наголошено на важливості координації діяльності професійних спільнот практичних психологів і соціальних педагогів. Фахівці психологічної служби будуть мати можливість підвищувати свій професійний рівень у школі технологічної майстерності «Позитивна психотерапія», інтерактивних практикумах та традиційному методичному об’єднанні.

У підсумку керівник Центру Людмила Шовкіна звернулась до учасників наради: «Ми, колектив Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради висловлюємо величезну надію на взаєморозуміння, співпрацю, взаємодію у нашій спільній діяльності – розбудові стратегії розвитку наших освітянських закладів. Чекаємо на ваші пропозиції, поради, підказки, щоб зробити нашу співпрацю плідною. Готові врахувати всі ваші запити, потреби, побажання, адже це є головним нашим завданням».

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень