A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Дубенської міської ради

Актуальні анонси заходів професійного розвитку (Оновлення інформації – 05.12.22р.)

Дата: 05.12.2022 09:52
Кількість переглядів: 60

Інформація про найближчі курси, вебінари та конференції від суб’єктів підвищення кваліфікації і не тільки (оновлення інформації – 05.12.22).

Сміливі навчати. Онлайн-курс про вчителювання у час кризи від EdEra. Рекомендований МОН України. Обсяг підвищення кваліфікації: 6 годин. Участь безкоштовна. Сертифікат.

Техніки, технології, методики та інструменти навчання

Психологічна підтримка вчителів. Техніка емоційного інтелекту як складова формувального оцінювання в закладах освіти. Вебінар від Академії інноваційного розвитку освіти. Обсяг підвищення кваліфікації: 3 години. Дата: 06 грудня 2022 року. Час: 16.00. Участь безкоштовна (реєстрація обов’язкова). Сертифікат – 200 грн.

Реалізація особистісного потенціалу сучасного педагога: шляхи самоорганізаціїВебінар від освітньої платформи “Всеосвіта”Обсяг підвищення кваліфікації: 2 годиниДата: 06 грудня 2022 року. Час: 18.00. Участь безкоштовна. Сертифікат – 75 грн.

Діяльнісний підхід як середовище для формування наскрізних умінь у НУШ. Вебінар від освітнього проєкту “На Урок”. Обсяг підвищення кваліфікації: 2 години. Дата: 07 грудня 2022 року. Час: 18.00. Участь безкоштовна. Сертифікат – 60 грн.

Організація ефективного навчання: від викликів до можливостей. Всеукраїнська інтернет-конференція “На Урок”. Обсяг підвищення кваліфікації: 10 годин. Дата: 09-10 грудня 2022 року. Час: 15.30 (09 грудня), 11.00 (10 грудня). Участь безкоштовна. Сертифікат і матеріали – 250 грн.

Педагог та обдарована дитина. Вебінар від Академії інноваційного розвитку освіти. Обсяг підвищення кваліфікації: 3 години. Дата: 22 грудня 2022 року. Час: 16.00. Участь безкоштовна (реєстрація обов’язкова). Сертифікат – 200 грн.

Практика формувального оцінювання. Курс від “Вищої школи освітнього менеджменту” (онлайн-курс). Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Сертифікат – 826 грн.

Розвиток креативного мислення: від теорії до практики. Курс від освітнього проєкту “На Урок” (онлайн-курс). Обсяг підвищення кваліфікації: 26 годин. Участь безкоштовна. Сертифікат – 390 грн.

Інформаційні технології в освітньому процесі

Особливості роботи з електронними версіями підручників та іншими документами у форматі PDF. Вебінар від освітнього проєкту “На Урок”. Обсяг підвищення кваліфікації: 2 години. Дата: 21 грудня 2022 року. Час: 18.00. Участь безкоштовна. Сертифікат – 60 грн.

Професійна діяльність вчителя в умовах цифрового освітнього середовища. Дистанційний курс від Українського інституту розвитку освіти та Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine). Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Сертифікат – безкоштовно.

Використання інформаційно-комунікаційних технологій для ефективного планування й виконання справ. Дистанційний курс від Академії інноваційного розвитку освітиОбсяг підвищення кваліфікації: 15 годин. Сертифікат – 600 грн.

Початкова та дошкільна освіта

Використання Microsoft PowerPoint в НУШ: від простого до складногоВебінар від освітньої платформи “Всеосвіта”Обсяг підвищення кваліфікації: 2 годиниДата: 07 грудня 2022 року. Час: 18.00. Участь безкоштовна. Сертифікат – 75 грн.

 Розвиток креативності дитини дошкільного вікуВебінар від Академії інноваційного розвитку освіти. Обсяг підвищення кваліфікації: 3 години. Дата: 08 грудня 2022 року. Час: 16.00. Участь безкоштовна (реєстрація обов’язкова). Сертифікат – 200 грн.

Робота вчителів початкових класів з дітьми з особливими освітніми потребами. Курс від  ГО «Смарт освіта» і EdEraОбсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Сертифікат – безкоштовно.

Організація роботи з обдарованими дітьми у закладі дошкільної освіти. Офіційний курс підвищення кваліфікації від освітньої платформи “Всеосвіта”. Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Свідоцтво. Вартість 590 грн.

Формування екологічних цінностей у дітей дошкільного віку. Офіційний курс підвищення кваліфікації від освітньої платформи “Всеосвіта“. Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Свідоцтво. Вартість 590 грн.

Вчителям суспільно-гуманітарних дисциплін

Особливості роботи з інтегрованим курсом «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти». Офіційний курс підвищення кваліфікації від освітньої платформи “Всеосвіта”Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Свідоцтво. Вартість 590 грн.

Як успішно здати ЗНО з історії України? Роль вчителя у підготовці: дієві методи та лайфхаки. Офіційний курс підвищення кваліфікації від освітньої платформи “Всеосвіта”. Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Свідоцтво. Вартість 590 грн.

Вчителям природничих дисциплін

Як провести цікавий фізичний експеримент в умовах дистанційного навчанняВебінар від освітнього проєкту “На Урок”. Обсяг підвищення кваліфікації: 2 години. Дата: 06 грудня 2022 року. Час: 18.00. Участь безкоштовна. Сертифікат – 60 грн.

Викладання предметів природничого циклу в НУШ. Курс від освітнього проєкту “На Урок” (онлайн-курс). Обсяг підвищення кваліфікації: 20 годин. Участь безкоштовна. Сертифікат – 300 грн.

Сучасні форми та методи роботи на уроках математики в початкових класах у контексті НУШ. Офіційний курс підвищення кваліфікації від освітньої платформи “Всеосвіта”. Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Свідоцтво. Вартість 590 грн.

Інклюзивна освіта

Майстер-клас зі створення корекційно-терапевтичних казок для роботи з дітьми з ООПВебінар від освітнього проєкту “На Урок”. Обсяг підвищення кваліфікації: 2 години. Дата: 05 грудня 2022 року. Час: 18.00. Участь безкоштовна. Сертифікат – 60 грн.

Психолого-педагогічна діагностика: практичні кейси для корекційних педагогівВебінар від освітньої платформи “Всеосвіта”Обсяг підвищення кваліфікації: 2 годиниДата: 08 грудня 2022 року. Час: 18.00. Участь безкоштовна. Сертифікат – 75 грн.

Пріоритети в освіті: інклюзивна освіта в умовах війни. Всеукраїнська інтернет-конференція “На Урок”. Обсяг підвищення кваліфікації: 8 годин. Дата: 15-16 грудня 2022 року. Час: 16.00. Участь безкоштовна. Сертифікат і матеріали – 250 грн.

Інклюзивне навчання: робота вчителя і асистента вчителя. Курс від освітнього проєкту “На Урок” (онлайн-курс). Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Участь безкоштовна. Сертифікат – 450 грн.

Сучасні технології інклюзивного навчання. Курс від освітнього проєкту “На Урок” (онлайн-курс). Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Участь безкоштовна. Сертифікат – 450 грн.

Керівникам закладів освіти

Профорієнтація здобувачів освіти «під ключ»Офіційний курс підвищення кваліфікації від освітньої платформи “Всеосвіта”. Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Свідоцтво. Вартість 590 грн.

Мотивація особистісного розвитку педагога. Офіційний курс підвищення кваліфікації від освітньої платформи “Всеосвіта”. Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Свідоцтво. Вартість 590 грн.

Національно-патріотичне виховання та фізична культура

Особливості викладання предмета «Захист України»: актуальні питанняОфіційний курс підвищення кваліфікації від освітньої платформи “Всеосвіта”. Обсяг підвищення кваліфікації: 30 годин. Свідоцтво. Вартість 590 грн.

Різноманітний інвентар і тренінгові технології як важливі компоненти сучасного уроку фізичної культури в НУШ. Вебінар від освітнього проєкту “На Урок”. Обсяг підвищення кваліфікації: 2 години. Дата: 08 грудня 2022 року. Час: 18.00. Участь безкоштовна. Сертифікат – 60 грн.

Безпечне середовище

Формування здоров’язбережувальної компетентності педагога: від депресивного стану до психічного здоров’я. Вебінар від освітньої платформи “Всеосвіта”Обсяг підвищення кваліфікації: 2 годиниДата: 05 грудня 2022 року. Час: 18.00. Участь безкоштовна. Сертифікат – 75 грн.

Психологічна підтримка вчителів. Техніки емоційного інтелекту як складова формувального оцінювання в закладах освітиВебінар від Академії інноваційного розвитку освіти. Обсяг підвищення кваліфікації: 3 години. Дата: 06 грудня 2022 року. Час: 16.00. Участь безкоштовна (реєстрація обов’язкова). Сертифікат – 200 грн.

Домедична допомога. Курс від  ГО «Смарт освіта» і EdEraОбсяг підвищення кваліфікації: 3 години. Сертифікат – безкоштовно.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень