A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Дубенської міської ради

Навчальний проєкт «Виховні технології у створенні безпечного освітнього середовища в сучасному закладі освіти».

Дата: 31.01.2024 15:52
Кількість переглядів: 6

📚31 січня 2024 року за ініціативи психолога та консультанта з питань організації виховної роботи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради Галини МАРКОВИЧ розпочав роботу навчальний проєкт для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів з теми «Виховні технології у створенні безпечного освітнього середовища в сучасному закладі освіти».

Захід відбувався на базі Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради Рівненської області.

👩‍🏫Спікерами заходу були Ірина ХОМИЧ, заступник директора з виховної роботи Дубенської початкової школи; Тамара ЮРЧУК, педагог-організатор Дубенської початкової школи; Оксана БОНДАРЧУК, вихователь дошкільного підрозділу «Джерельце» Дубенської початкової школи. У своїй роботі вони опирались на матеріали проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», що реалізується громадською організацією «Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки «U-LEAD з Європою», в якому вони брали активну участь.

✍️Під час першого заняття проєкту розглядались сучасні підходи до формування у дітей відповідальності та моделі безпечної поведінки в інформаційному просторі.

👍Тренінгова форма роботи забезпечила позитивне, емоційно тепле та конструктивне спілкування. Отриманий теоретичний і практичний досвід буде використаний педагогічними працівниками в своїх закладах освіти.

💙Дякуємо керівництву та працівникам Будинку дітей та молоді за комфортні умови для проведення засідання!

💛Дякуємо всім учасникам за активну участь і позитивне спілкування!

🇺🇦Дякуємо ЗСУ за можливість працювати і професійно зростати! Все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень