A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Дубенської міської ради

Практичний семінар з теми "Ігрові технології в позашкіллі"

Дата: 06.02.2024 09:22
Кількість переглядів: 7

📚06 лютого 2024 року на базі КЗ "Дубенський центр національно-патріотичного виховання та туризму" було проведено практичний семінар з теми "Ігрові технології в позашкіллі" в ході якого Ольга Чорнобай - освітянка, керівник иця освітнього проєкту "Патріотична мобільна ігромайстерня" презентувала та провела національно-патріотичну гру-синергію "Своєріднанація"

🖋️Національно-патріотична гра-синергія "Своєріднанація" - це освітній практичний ресурс, який у легкій цікавій формі поєднує сучасне інтерактивне спілкування з навчанням через ігрові вправи.

📚 Це, на сам перед, навчання в команді і унікальна можливість для розвитку лідерських якостей, мотивація краще пізнати свою країну і можливість зробити перший крок для їх розвитку, знайомство з непізнаною і вже відомою історією, самобутньою культурою і автентичною народною творчістю, визначними подіями та особистостями України.

📚Це унікальний кейс спрямований на розвиток співпраці спільнот у форматі "рівний-рівному".

✔️Гра корисна не тільки для здобувачів освіти, адже зараз гостро постало питання освітніх втрат і саме за рахунок даної гри їх можна досить добре компенсувати, а й для всіх, хто хоче знати більше про свою країну, цікавиться історією, звичаями, традиціями рідного краю, шанує духовну та культурну спадщину нашої держави.

✔️Основна мета гри, як зазначила авторка гри Ольга Петрівна, - шанувати та примножувати цінності своєї рідної нації, яку ми з любов'ю називаємо УКРАЇНА!

🤝Щиро дякуємо Ользі Петрівні, всім учасникам та колективу Центру національно-патріотичного виховання та туризму за дружню атмосферу та безпечні умови праці в унікальному сховищі-музеї.

💛🩵 Слава Україні!

💛🩵 Слава ЗСУ🪖!

Перемога близько! 🇺🇦


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень