A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Дубенської міської ради

Професійний марафон "Незламний педагог". Дошкільна освіта.

Дата: 21.02.2024 15:51
Кількість переглядів: 6

📒Професійний марафон "Незламний педагог" продовжують педагоги закладів дошкільної освіти.

🖊️Відповідно до вимог Положення про атестацію та Професійного стандарту "Вихователь закладу дошкільної освіти", педагоги зобов'язані поширювати власний досвід та напрацювання в межах закладу, громади, інтернет- простору, презентувати надбання та професійну майстерність.

🖊️З метою обміну досвідом в межах громади, 21 лютого 2024 року на базі міського управління освіти відбулась майстерка "Панорама досвіду"- презентація творчих досягнень вихователів закладів дошкільної освіти.

✅Тамара ЛУЦЮК, вихователь ЗДО 6 Дубенської міської ради продемонструвала учасникам використання в роботі цифрової платформи CANVA - необхідного та цікавого ресурсу графічного дизайну. Присутні ознайомились із способами створення дидактичних ігор для дошкільнят, відео, презентацій, стінгазет, інтерв'ю.

✅Світлана КОШЕЛЮК, вихователь ЗДО 6 Дубенської міської ради поділилась творчими ідеями із виховання патріотичних почуттів в дошкільнят та провела майстерку із виготовлення окопних свічок.

✅Людмила ФЕСЮК, вихователь структурного підрозділу дошкільної освіти Білогородської гімназії висвітлила та практично продемонструвала актуальну та важливу тему- порушення мовлення в дошкільнят та подолання мовленнєвих втрат.

✅Цікавим та креативним матеріалом поділилась вихователь Смизького ЗДО Оксана СТРІЛЬЧУК. Презентований матеріал із використання піскотерапії - інноваційної технології розвитку дітей дошкільного віку надихнув учасників зустрічі до створення таких локацій у власних закладах. Варто зауважити, що презентація відбувалась із використанням графічного редактора CANVA, який педагоги активно застосовують в освітній роботі ЗДО.

✅А завершили зустріч педагоги ЗДО 7 Наталія ГАЛАЙДИК та Наталія ГОРБАТЮК, які креативно та цікаво провели екотренінг, створили атмосферу позитиву та теплої атмосфери.

💛🩵Дякую учасникам за активність, готовність ділитись досвідом, високу професійну майстерність, позитивне спілкування.

🇺🇦Вистоїмо, коли будемо разом!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень