A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Дубенської міської ради

Професійний марафон "Незламний педагог". Біологія. Географія.

Дата: 20.02.2024 15:55
Кількість переглядів: 7

📚Професійний марафон триває і естафету поширення досвіду підхопили вчителі біології та географії.

🖋Кожного разу, під час проведення таких зустрічей , переконуємося, що професійна майстерність не залежить від категорії педагога, його педагогічного звання. Все залежить від бажання творчо розвиватися, професійно зростати, змінюватися відповідно до нових соціальних вимог, до нових запитів суспільства, здобувачів освіти, кожне наступне покоління яких привносить нові цінності, традиції, норми спілкування.

👩‍🏫Саме такі неймовірні педагогині ділилися своїми цікавими ідеями 20 лютого 2024 року в межах методичного проєкту "Незламний педагог" КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Дубенської міської ради.

📌Руслана Пілат , вчителька біології Мильчанського ліцею Повчанської ТГ, запросила колег у креатив-кав'ярню "Екомем", де поділилась досвідом з теми "Використання мемів на уроках біології".

📌Педагогині Наталія Джаватханова, ПЗ "Дубенська гімназія "Премудрість" та Тетяна Нікітюк , КЗ"Шепетинська гімназія" Смизької селищної ради запропонували подорож у світ корисних та неймовірно цікавих медіапродуктів на онлайн – платформах, які допоможуть вчителям осучаснити урок географії та зробити його цікавим для учня.

📌Леся Гончарук , вчителька біології Дубенського ліцею N6, розповіла про сучасні методи впровадження предметних і інформаційних компетентностей через візуалізацію на уроках біології та екології та, у ході майстерки, дала змогу колегам відчути себе у ролі учнів і зрозуміти переваги такого методу.

💛💙Бажаємо всім учасникам творчого натхнення та професійного зростання! Пишаємося Вами!💛💙


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень