A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Дубенської міської ради

Семінар-тренінг з теми «Психологічна допомога дітям, що прожили травматичні події».

Дата: 15.03.2024 12:51
Кількість переглядів: 5

📙15 березня 2024 року для фахівців психологічної служби в межах співпраці Рівненського інституту післядипломної педагогічної освіти і Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради відбувся 👫семінар-тренінг з теми «Психологічна допомога дітям, що прожили травматичні події».

📙Світлана КЛІМ, методист навчально-методичного кабінету психологічної служби РОІППО на високому професійному рівні збагатила кожного учасника теоретичними і ефективними практичними технологіями психологічного супроводу дітей, що прожили травматичні події.

📙Галина МАРКОВИЧ, психолог Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради окреслила основні напрямки та важливість допомоги і підтримки дітей, оскільки саме дорослі відповідальні за стан дітей.

📚Семінар відбувався в музеї Комунального закладу "Дубенський центр національно-патріотичного виховання та туризму" Дубенської міської ради, тому додатково учасники мали можливість здійснити надихаючу та ресурсну подорож в 📚історію м. Дубна завдяки Інні ГАНДЗІЛЕВСЬКІЙ, яка на даний момент є в.о. директора Комунального закладу "Дубенський центр національно-патріотичного виховання та туризму" Дубенської міської ради.

👍Дякуємо всім учасникам за активну участь і позитивне спілкування!

💙Дякуємо Світлані КЛІМ за творчість, за високий професійний і особистісний талант та безмежну мотивацію, щедрість і щирість в обміні досвідом!

💛Дякуємо керівництву Рівненського інституту післядипломної педагогічної освіти за ефективну професійну співпрацю!

👍Дякуємо всім працівникам Комунального закладу "Дубенський центр національно-патріотичного виховання та туризму" Дубенської міської ради за комфортні умови для роботи!

🇺🇦Дякуємо ЗСУ за можливість працювати і професійно зростати! Все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень