A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа
"Центр професійного розвитку
педагогічних працівників"
Дубенської міської ради

Тренінг «Компетентнісно орієнтоване навчання учнів на уроках хімії у контексті засад НУШ»

Дата: 29.03.2024 09:55
Кількість переглядів: 7

📚Новий етап у розвитку шкільної освіти пов'язаний із упровадженням компетентнісного підходу до формування змісту та організації освітнього процесу. Саме тому у чинних навчальних програмах на засадах компетентнісного підходу переструктуровано зміст предметів, розроблено результативну складову змісту. До кожної теми програми визначено обов'язкові результати навчання: вимоги до знань, умінь учнів, що виражаються у різних видах навчальної діяльності.

🖋Основне завдання педагога усвідомити, що компетентнісна освіта зорієнтована на практичні результати, досвід особистої діяльності, вироблення ставлень, що зумовлює принципові зміни в організації навчання, яке стає спрямованим на розвиток конкретних цінностей і життєво необхідних знань і умінь учнів. І з цим завдання успішно впоралися вчителі хімії Дубенської, Вербської, Мирогощанської, Повчанської та Смизької ТГ під час тренінгу «Компетентнісно орієнтоване навчання учнів на уроках хімії у контексті засад НУШ», який провила Галина Нестерук, методистка кабінету інформаційних комунікацій та видавничої діяльності РОІППО.

💛💙Щиро дякуємо:

✔спікерці Галині Олександрівні, яка змогла розкрити важливу тему і разом з тим створити неймовірну атмосферу невимушеного спілкування;

✔Рівненському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти за співпрацю;

✔учасникам зустрічі за активність та творчість!💛💙


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень